پس از باران/ آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان موفق شده در راستای ارتقاء کیفیت پروژههای عمرانی بیش از 105 هزار مورد آزمایش فنی و تخصصی از ابتدای سال به ثبت برساند.
به گزارش پس از باران به نقل از روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، فرید طهماسبی مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر گفت: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان در راستای اهداف دولت سیزدهم و وزارت راه و شهرسازی در ارتقاء کیفی پروژههای عمرانی نقش آفرینی ویژهای با حضور در پروژههای ملی، استانی و بخش خصوصی با دقت و سرعت منطبق بر استانداردهای ملی و بینالمللی از ابتدای سال بیش از 25 هزار برگ گزارش آزمایش کنترل کیفی پروژهها را در اختیار پیمانکاران و کارفرماها قرار داده است.
طهماسبی با اشاره به اینکه آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان دارای 6 شعبه در سطح استان است، گفت: آزمايشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان دارای 50 نیروی متخصص و فنی در شهرهای رشت، رودبار، رودسر، لاهیجان، صومعه سرا و آستارا است که در 20 واحد محلی مستقر در پروژههای عمرانی در حال ارائه خدمات آزمایشگاهی فنی و مهندسی هستند.
وی با بیان اینکه این در راستای تعامل و ورود به بازارهای جدید آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان ارتباط تنگاتگی با سازمانها و دستگاههای اجرایی استان برای حضور در پروژههای ملی و استانی داشته است.
طهماسبی با اشاره به اهم پروژههایی که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان در آنها نقش آفرینی داشته است گفت: آزاد راه منجیل- رودبار، بزرگراه آستارا- آستارا، تکمیل تقاطعهای محور فومن- شفت- سراوان، بزرگراه فومن- پونل، کنار گذر آستارا- تالش- پونل، کنار گذر انزلی، کنار گذر لنگرود، تقاطع غیر همسطح لاهیجان، پروژه توسعه اسکله بندرانزلی – پروژههای عمرانی سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی بندر انزلی-کلیه راههای فرعی و اصلی و تاسیسات ساختمانهای دولتی کل استان، قطعات 6 و 7 راه آهن قزوین- رشت- انزلی، روکش راههای اصلی و شریانی استان از جمله مهمترین اقدامات همکاری آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در حوزه وزارت راه و شهرسازی بوده است.
طهماسبی با اشاره به اینکه این آزمایشگاه در 10 ماهه سال جاری بیش از 200 نوع آزمایش فنی و تخصصی را در پروژههای عمرانی را انجام داده است افزود: 1000 متر حفاری و ارائه 27 گزارش مطالعات ژئوتکنیک، 22 مورد آزمایش طرح آسفالت و 12 مورد آزمایش طرح بتن، بیش از 23 هزار مورد آزمایش آسفالت، 12 هزار مورد آزمایش خاک و 25 هزار مورد آزمایش بتن و … در این آزمایشگاه به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی در سطح استان گفت: این آزمایشگاه موفق شد طی سال گذشته بیش از یک هزار و 380 نفر- ساعت دوره آموزشی برگزار کند.
همچنین این آزمایشگاه موفق شد سمینار آموزشی با عنوان ” آزمایش های مخرب وغیر مخرب بتن و تحلیل نتایج آن ” را برای همکاران، کارشناسان و مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار کند.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه طی 10 ماهه نخست امسال 182 دیدار و جلسه با مدیران استانی برای حضور در پروژههای عمرانی دستگاههای اجرایی در راستای ورود به بازارهای جدید و استمرار همکاریها و وصول مطالبات برگزار شده است گفت: حضور مستمر و فعال در جلسات شوراي فني استان، ديدار و گفتگو و معرفی توانمندی آزمایشگاه به شهرداریها و مدیران دستگاههای اجرایی، ديدار با نمايندگان مجلس شورای اسلامی، بازدید میدانی از واحدهای محلی و پروژههاي عمراني استان، استفاده از ظرفيتها و توانمندی همکاران آزمایشگاه از جمله اقدامات آزمایشگاه استان گیلان برای ورود به بازارهای جدید بوده است.