سه شنبه / ۱۳ آذر / ۱۴۰۳
×
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد : حل مشکل کم آبی  روستاهای بخش اطاقور در تابستان سال آینده / افتتاح  بندر چمخاله در مرداد ۱۴۰۲/ جشن ثبت جهانی شهر لنگرود بعنوان شهر ابریشم  به خرداد سال آینده موکول شد
  • اسفند ۸, ۱۴۰۱
  • نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد :
    حل مشکل کم آبی  روستاهای بخش اطاقور در تابستان سال آینده 
    افتتاح  بندر چمخاله در مرداد ۱۴۰۲
    جشن ثبت جهانی شهر لنگرود بعنوان شهر ابریشم  به خرداد سال آینده موکول شد

    اختصاصی/ زهرا رگانپرویز محمدنژاد _ نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی  در نشست خبری که  با اصحاب رسانه  در روز  شنبه، ۶ اسفند در سالن اجتماعات پیوند آموزش و پرورش لنگرود  برگزار شد  گفتمان انقلاب اسلامی  را بی نظیر ترین گفتمان در نظام بین المللی دانست و شاخصه های  انقلاب اسلامی ایران را  با سایر انقلاب ها متفاوت عنوان کرد و گفت:  امروز ما به قدرت منطقه ای تبدیل شده ایم.

    وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین ابزار دشمن برای مبارزه در زمینه علم است و هر دنیایی صاحب علم و فناوری باشد، قدرت برای اوست  اظهار داشت: دشمن با تحریم ها وحمله های اقتصادی و جنگ ترکیبی هم ‌نتوانسته موفق شود چون سه حلقه حاکمیتی در نظام ما۱- نگاه حق طلبانه خدا ۲- ائمه اطهار ۳- مدیریت داهیانه امام راحل و مقام معظم رهبری و مردم هستند.
    وی اضافه کرد: اگر امروز در بخشی از موارد نارضایتی وجود دارد، طبیعی است و برای رسیدن به قدرت باید هزینه کرد.
    محمدنژاد سپس ایجاد امید آفرینی توسط رسانه ها را  در جامعه  را بسیار مهم دانست و به  قدرت رسانه ای دشمن و میزان اثرگذاری آن اشاره کرد و گفت:  بهترین مدیریت در نظام بین المللی آن است که  آنچه در توان داریم را  به خوبی انجام دهیم.
    نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان  داشت شاخص اصلی  امروز درآمد گیلانی ها کشاورزی است که   گردشگری در چند سال آینده  نیز اضافه خواهد شد.
    وی  تصریح کرد: در کشاورزی گیلان  ۱۲ محصول مطرح داریم که  برای توسعه  باید در مورد  تک تک  این محصولات اقدامات اساسی انجام شود.
    وی در خصوص  افزایش قیمت  کود شیمیایی افزود: ورود مقتدرانه نمایندگان شمال کشور این موضوع  را حل و به همان قیمت سابق به اضافه تورم محاسبه شد.
    محمد نژاد اظهار داشت: نوغان در شهرستان لنگرود زمانی درآمد اول  این شهرستان بوده که به علت  بی تدبیری ها نابود گردید .
    وی افزود: امروز این موضوع در شهرستان احیا شده و لی باید پایدار نگه داشته شود .
    نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه به جشن ثبت جهانی ابریشم در لنگرود  اشاره کرد  و گفت: به دلیل هماهنگ نشدن پنج سفیر مشترک در زمینه نوغان، این جشن در  اسفند ماه برگزار نمی شود و  همزمان با آیین کج چینی در خرداد ماه برگزار خواهد شد.
    وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، پیله به ۲۴۰ هزار تومان و در سال ۱۴۰۱ به ۲۵۰ تومان افزایش قیمت  پیدا کرده گفت:  سال جدید شرکت ملی فراگیر ابریشم و تنها شرکت فراگیر استان گیلان تشکیل خواهد شد  که یکی از قطب های خرید خواهد بود وی اضافه کرد:  بخشی از اداره نوغان برای این شرکت اختصاص و قبل از سال تجهیز خواهد شد.
    وی همچنین  از احداث موسسه تحقیقات نوغان در شلمان خبر داد .
    نماینده مردم لنگرود در مجلس از زمین   سه هزار متر ی  برای صنعت نوغان خبر داد و گفت : در  هزار متر از این زمین ساختمان بنا خواهد شد که مکانی تجاری  می‌باشد  و ۱۲ شرکت دانش بنیان فعال در حوزه کشاورزی و کرم ابریشم نیز  در آن فعالیت خواهند کرد و مرکزی  نیز جهت  مبادلات تجاری با کشورهای حاشیه دریای خزر  مستقر می‌گردد.
    محمد نژاد  گفت: مجمع نمایندگان استان گیلان اگر  هر کدام در زمینه تخصص مورد نیاز خود طرح و قانونی برای موضوعات  مختلف استان  گیلان  ارائه دهند بسیاری از مشکلات این استان حل خواهد شد گفت ؛  به طرح قانون مانع زدایی در صنعت برق  اشاره کرد که از سوی وی به مجلس ارائه گردیده  و تقدیم دولت شده است.
    وی در این خصوص یادآور شد: از نگاه من، ۷۵ درصد مردم نباید پول برق بدهند چون الگوی مصرف را رعایت می کنند و این کار  به صورت پایلوت انجام  شده و هشت میلیون مشترک،  قبض صفر دریافت کردند .
    وی با تاکید بر اینکه ما امروز بحران داریم و همه باید با نگاه بحران تلاش مضاعف داشته باشند، تصریح کرد: دولت قبلی نه اینکه کار نکرده اما آثار خوبی به جا نگذاشته است، حدود ۶۳۲ همت فقط اوراق و ۳۳۲ پروژه نیمه تمام داشتیم و ناترازی بودجه شامل ناترازی عملیاتی، سرمایه ای و مالی است.
    عضو کمیسیون انرژی مجلس  در ادامه سخنان خود  از عدم افزایش  قیمت بنزین  خبر داد و گفت: کمیسیون انرژی طرحی را مطرح  کرده که در ۱۴۰۲ اجرایی می گردد و طبق این طرح  همه  افراد جامعه   حتی  کسانی که فاقد ماشین هستند  بنزین دریافت می‌کنند .
    وی افزود: به ازای هر نفر ۱۵ لیتر بنزین دریافت  می‌کنند که  این طرح به صورت پایلوت در قشم و کیش اجرا شده است  که موفق نشدیم و با تغییراتی جزئی اجرا و سامانه ای طراحی و خرید و فروش انجام و کسانی که به این‌مقدار بنزین نیازی ندارند می توانند بفروشند.
    وی با بیان  اینکه جهت تامین آب زراعی شهرستان لنگرود ۳۹ استخر و تالاب شهرستان  برای اولین بار در طول انقلاب و اولین بار در استان گیلان  لایروبی می‌شود گفت: با بیان اینکه  بزرگ ترین این تالاب ها، تالاب کیاکلایه است افزود:  از ۳۰۰ هکتار تالاب کیاکلایه ۱۰۰ هکتار  آزاد شد ه که از این ۱۰۰ هکتار باقی مانده نیز ۱۸ هکتار در تملک اشخاص است و سند تک برگ دارند.
    نماینده مردم لنگرود  در خصوص حل معضل پسماند شهرستان گفت:  امروزه سبک مبارزه با پسماند در دنیا تغییر کرده ، گفت: شهرداری شلمان در خصوص مدیریت پسماند ابتکار جالبی را شروع کرده است  و زباله ها  را با مشارکت شهروندان  کمپوست  تبدیل می کند و  در این راستا نیز از طرح های تشویقی  مثل  عدم‌ پرداخت عوارض شهرداری از منازلی که دربشان  زباله نباشد ، استفاده می کند.
    وی  همچنین از  پیشرفت  بندر ۸۰  درصدی  بندر چمخاله خبرداد و گفت این طرح از زمان خود جلوتر است و  در مرداد سال آینده افتتاح می شود.
    محمد نژاد در پاسخ سوال خبرنگار بومی اطاقور  مبنی بر عدم اجرای پروژه چهاربانده اطاقور به کومله و تغییر آن به تعریض  گفت: قرارداد اجرای پروژه  چهار بانده اطاقور به کومله  در سال ۱۴۰۰   به مبلغ ۱۴ میلیارد تومان سته شد که بخش عظیمی از اختیارات و اعتبارات نماینده بود ولی  جهت اجرای آن اتفاقات بسیاری افتاد خصوصاً اخیراً در بحث مصالح،  که  حل شد.
    محمد نژاد خاطر نشان کرد:  خطوط خط لوله انتقال  آب اصلی به شهر اطاقور در طرفین جاده «در عمق ۴۰ سانتی» از سطح زمین  قرار دارد که در صورت فشار مضاعف بابت رفت و آمد ماشین های سنگین امکان آسیب رساندن به لوله های آب وجود دارد و اگر بخواهیم پروژه ۴ بانده را اجرا کنیم باید لوله های آبر سانی  ۷ کیلومتر  از طول  مسیر مورد نظر  انتقال و جابجا شود

    وی همچنین از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان به تملک  زمینهای مسیر پروژه  این پروژه خبر داد و گفت: این قبیل حرکات کوچک و موردی موجب تاخیر در چنین پروژه هایی میشود ولی ما این موانع را خیلی کوچک می پنداریم و با تمام قدرت رو به جلو حرکت می کنیم.

    نماینده مردم لنگرود در پاسخ به سوال دوم  خبرنگار بومی اطاقور مبنی بر اینکه وضعیت اجرای  پروژه مجتمع آبرسانی شهید املاکی (واقع در روستای واپه  )به کجا رسیده و چرا   چند سالی است که از ادامه اجرای این پروژه  خبری به گوش نمی رسد؟ گفت:
    مجتمع آبرسانی شهید املاکی اطاقور برای آبرسانی به  ۵۶ روستا ی این بخش تعریف شده بود که  ۳۳ روستا باقی مانده و جهت  آبرسانی ۱۷ مورد از این ۳۳ روستا  با قرارگاه خاتم الانبیا قرارداد بسته شده است.

    وی یادآور شد:  قرارگاه خاتم الانبیا در حال حاضر در پایین دست شهرستان لنگرود در بخش مرکزی در حال اجرای پروژه آبرسانی است که به محض اتمام پروژه ی مذکور  اجرای پروژه آبرسانی به  ۱۷ روستای بخش اطاقور  را عملیاتی خواهد کرد.
    عضو کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی   در خصوص ۲۴ روستای آبرسانی شده  نیز اظهار داشت: برای ۲۴ روستای دیگر این پروژه ، آبرسانی صورت گرفته  ولی  در فصل تابستان همچنان با مشکل کم آبی مواجه هستند که جهت حل این مسئله  نیز اقدام به حفر دو حلقه چاه در کومله کردیم  که حدود ۱۲ لیتر در ثانیه به شبکه  اطاقور  آبرسانی می کند.
    وی اضافه کرد: همچنین  پمپاژ دیگری
      نیز با مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان  جهت  افزایش فشار آب برای  روستاهایی که شبکه آبرسانی دارند  احداث شده است .
    وی با اشاره  به اینکه پروژه تامین آب روستاهایی مثل کیاگهان و کهلستان تا قبل از سال جدید به اتمام می‌رسد  از اصلاح چاهها و چشمه های دیگری در جهت افزایش میزان آبدهی به روستاهای بخش اطاقور خبر داد که توسط قرارگاه خاتم الانبیا  وارد شبکه میشوند.

    محمد نژاد خاطر نشان کرد:  با اجرای این پروژه ها در تابستان سال آینده روستاهای بخش اطاقور   مشکل کم آبی نخواهند داشت.

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.