سه شنبه / ۱۳ آذر / ۱۴۰۳
×
با  هدف دیدار و گفتگو درباره صادرات و واردات و ارتباط تجاری با همتایان روسی  برگزار شد:اولین گردهمایی توسعه روابط بین بانک سپه استان گیلان و تجار ، بازرگانان و صادرکنندگان استان در هتل کادوس رشت
  • فروردین ۲۵, ۱۴۰۲
  • با هدف دیدار و گفتگو درباره صادرات و واردات و ارتباط تجاری با همتایان روسی برگزار شد:اولین گردهمایی توسعه روابط بین بانک سپه استان گیلان و تجار ، بازرگانان و صادرکنندگان استان در هتل کادوس رشت

    اولین گردهمایی توسعه روابط بین بانک سپه استان گیلان با تجار ، بازرگانان و صادرکنندگان استان در هتل کادوس رشت برگزار شد.

    در این جلسه حمید رجبیان، عضو هیأت مدیره و معاون امور بین­ الملل بانک سپه، دکتر علیرضا عزیزی، مدیر شعب بانک سپه منطقه گیلان، رؤسای شعب حوزه شرکتی، مهندس نوروزی مدیر کل دارایی و دکتر حیدری مدیر کل اداره صمت استان گیلان حضور داشتند.

    به گفته سخنرانان، هدف از برگزاری این همایش، دیدار و گفتگوی مدیران بانک سپه با بازرگانان گیلانی درباره صادرات و واردات و ارتباط تجاری با همتایان روسی عنوان گردید؛ همچنین تبادل نظر درباره اسناد ارزی و ریالی و تفاهم­نامه­ای که بین بانک سپه ایران و کشور روسیه صورت خواهد گرفت، از دیگر اهداف جلسه برشمرده شد.

    علیرضا عزیزی یوسف وند مدیر شعب منطقه گیلان، در این جلسه با بیان این مطلب که بانک سپه استان گیلان تمام تلاش خود را در جهت توسعه و رونق اقتصادی استان گیلان به کار خواهد گرفت، تصریح کرد: مجموعه بانک سپه در گیلان تلاش و انسجام را در دستور کار خود قرار داده و توانسته با رشد ۹۳ درصدی در سال ۱۴۰۰ و رشد ۹۰ درصدی در ۱۴۰۱ شاهد تحولی شگرف باشد.

    عزیزی اضافه کرد: بنده به عنوان خدمتگزار در اولین بانک ایرانی تمام هدفم این است که از اقلیم گیلان دفاع کنم و آمده­ام تا بحث مالی را در گیلان شفاف­سازی کرده تا بتوانیم ضمن حمایت از تجار و تولیدکنندگان، عاملی برای رونق اقتصادی و اشتغال­زایی در حوزه­های مختلف تولیدی و صنعتی باشیم. امروز دیدار و شنیدن نظرات شما تولید کنندگان و صادرکنندگان و انتقال آن به همتایان روسی شما عاملی در جهت تسهیل ارتباطات دوطرفه خواهد بود.

    وی با تأکید بر این که امروز بانک سپه حمایت از تولیدکنندگان و صادر کنندگان را در اولویت کاری خود قرار داده، تصریح کرد: در راستای دستور ریاست جمهوری به مدیریت مرکزی بانک سپه سیاست­های کلانی اتخاذ شده تا بتوانیم به راهکارهای مناسبی برای رفع دغدغه صادرکنندگان و مشکلات مالی و ارزی و همچنین تسهیل در تضمین برگشت سرمایه آنان، دست یابیم.عزیزی از ارتقای ۸۴ درصدی ابزار تأمین مالی در استان گیلان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه بانک سپه یک بانک صددرصد دولتی است در آینده نزدیک، هیأتی از مدیران بانک سپه جهت هم­اندیشی در زمینه مراودات بانکی و برقراری تعاملات مالی و ارزی با چند بانک روسی به روسیه سفر خواهیم نمود.

    عزیزی اظهار داشت: در سال گذشته بانک سپه در گیلان ۷۰ هزار میلیارد ریال پرداخت تسهیلات داشته است که در نوع خود بی نظیر بوده است.

    مدیر امور شعب استان گیلان با بیان این موضوع که بانک سپه خود را در کنار تجار می داند خاطرنشان ساخت: امروز وظیفه بانک سپه این است که برای صیانت از دارایی خود، سیاست­های کلان پولی و مالی را ارتقا داده و ابزارهای توسعه آن را برای پیشبرد اهداف بروز رسانی کند و با توجه به تحریم­ها و بسته شدن سیستم سوئیفت، سیستم جدیدی باید بارگذاری گردد تا تجار از این طریق امورات صادرات، واردات و کارهای ارزی خود را بدون مشکل انجام دهند. از آنجایی که محصولات کشاورزی ایران بازار خوبی در کشور روسیه دارد، در نتیجه می­توان شاهد ارتباط تجاری خوبی بین این دو کشور بود و با رفع برخی از مشکلات شاهد ارزآوری برای کشور باشیم و این ارتباط تجاری بین آسیای غربی و شرقی تداوم بخشیده شود.

    حمید رجبیان، عضو هیئت مدیره و معاون امور بین الملل بانک سپه نیز در این جلسه بیان داشت: امروز بانک سپه ۱۵ درصد بیزینس را در اختیار دارد و با اینکه ریشه‌اش ارز بین­الملل است، سیاست­های مبتنی بر شناسایی بهتر و پیش رفتن حوزه فعالیت خود را در راستای حمایت از تولیدکنندگان را در دستور کار دارد.

    دکتر رجبیان افزود: در طی مذاکراتی که با مدیران بانک UTB و RFC و چند بانک دیگر روسی انجام شد مقرر گردید تا ضمن رفع مشکلات صادرکنندگان و تولیدکنندگان داخلی، راهکار متناسب با جلوگیری از ضررهای احتمالی و تضمین برگشت سرمایه و مشکلات ارزی گفتگو صورت گیرد.

    وی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که بتوانیم با کشورهای همسایه­ی حاشیه خزر مراودات مالی بالایی را رقم بزنیم. البته همه اقدامات زمانی حاصل خواهد شد که موضوعات مختلف مدنظر رفع شوند.

    در بخش دیگری از جلسه، محمود باباش پور، دبیر انجمن صادرکنندگان استان گیلان، ضمن سخنانی گفت: امروز تولید ناخالص آمریکا از دلارهای آمریکا بیشتر است و این تولیدات و صادرات، نشان­دهنده حمایت­های همه جانبه دولت و بانک‌ها از تولیدکنندگان است.

    دبیر انجمن صادرکنندگان افزود: ما، هم تجار واردکننده داریم و هم تجار صادرکننده و دولت باید برای تفکیک صادرکنندگان از دلالان بازار، راهکارهای اساسی را به کار گیرد.

    وی برخی مدیران ناکارآمد در کشور را عامل اصلی ضعف در حوزه صادرات و واردات دانست و اظهار داشت: تجار با مشکل و دغدغه­های فراوان کالا را برای ارسال به کشور روسیه فراهم آورده اما برای دریافت پول خود نمی­توانند با همتای روسی ارتباط مستقیم داشته باشند؛ به همین علّت برای دریافت پول خود در مدت زمان طولانی با مشکلات جدی روبرو می­شوند.

    محمود باباش­پور اضافه کرد: محصولات کشاورزی بخش مهمی از صادرات کشور را تشکیل می­دهد و گیلان نه به خاطر تولیدات کشاورزی داخل استان، بلکه به دلیل صادرات محصولات کشاورزی برخی استان­های دیگر از مرزهای آن، از اهمیت زیادی برخوردار است و شناسایی دقیق موانع صادرات بخش کشاورزی و برداشتن آنها از پیش پای صادرکنندگان و بازرگانان گیلانی می­تواند سبب تسهیل و تسریع عرضه تولیدات کشاورزی کشورمان به بازارهای منطقه نظیر اتحادیه اقتصادی اوراسیا باشد.

    وی با بیان این سؤال از عضو هیأت مدیره بانک سپه تصریح کرد: در صورت صادرات کالا توسط صادرکنندگان، پول خود را چگونه از بانک سپه دریافت خواهند کرد و آیا ارز به صورت روبل خواهد بود یا با کاهش ۱۰ درصدی، دلار دریافت خواهند کرد؟ و خواستار حل این مسئله شد.در پایان جلسه چند تن از صادرکنندگان دیگر نیز با ارائه گزارش از ارسال محصولات و چگونگی مراودات ارزی و مالی خود ضمن درخواست از مدیر کل امور دارایی استان و مدیران عامل بانک سپه، خواستار رسیدگی هرچه بیشتر به این موضوع و رفع دغدغه­های جدی تولیدکنندگان گردیدند

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.