مدیرعامل برق منطقهای گیلان:
رشد ۸/۳ درصدی میزان مصرف برق سالجاری در زمان پیک نسبت به سال گذشته
پس از باران / زهرا رگان:بهمن داراب زاده ، مدیر عامل برق منطقه ای گیلان در جلسه شورای پایایی برق گیلان که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات برق منطقه ای گیلان با مدیران عامل شرکت های صنعت برق استان گیلان برگزار شد ضمن قدردانی از مردم و همه دست اندرکاران امور برق که موجب عبور موفقیت آمیز از پیک مصرف تابستان شدند، گفت؛ بنا به اذعان کارشناسان و اغلب پایگاههای خبری تابستان سالجاری گرمترین تابستان در یک دهه گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه صنعت برق جهت پایداری شبکهها شرایط سختی را تحمل کرده است ، گفت: علی رغم ناترازی قابل توجهی که در تولید و مصرف وجود داشت اما برنامه ریزی های بعمل آمده و مدیریت درست و بهینه شبکه برق کشور و استان، شرایط را به گونه ای رقم زد تا بتوانیم پیک تابستان را با موفقیت سپری کنیم.
داراب زاده خاطر نشان کرد:پبش بینی میشد که در اواسط مرداد ماه و در بدترین حالت ،مصرف برق کشور به ۷۳ هزار مگاوات برسد اما در ۱۵ مرداد این میزان به ۷۳ هزار و ۴۵۰ مگاوات رسید. همچنین برق کشور مصرف لحظهای ۷۳ هزار و ۶۵۰ مگاوات را نیز تجربه کرد که عدد بسیار بزرگی بود و فراتر از پیشبینیهای انجام شده بود که شرایط را خیلی سخت میکرد.
مدیر عامل برق منطقهای گیلان میزان مصرف برق استان را در زمان پیک مصرف دو هزارو ۲۲۴ مگاوات اعلام کرد که رقمهای لحظهای ۲۲۶۸ مگاوات نیز ثبت شد.
وی گفت: میزان مصرف برق سالجاری در زمان پیک مصرف نسبت به سال گذشته ۸/۳ درصد رشد داشته است در حالی که در همان لحظه تولید استانی در حدود ۲۱۰۰ و بعضاً کمتر بوده است.
وی یادآور شد: امسال مصرف برق استان گیلان از میزان تولید نیروگاههای ما پیشی گرفته است.
داراب زاده تاکید کرد: طبق محاسبات انجام شده نیاز مصرفی استان گیلان حدود ۲۵۶۰ مگاوات بود، این در حالی بوده که صنایع با ما در مصرف برق همکاری داشتند که در غیر این صورت عدد نیاز مصرف برق گیلان بسیار بزرگتر میشد.
دارابزاده تولید اسمی برق گیلان را نیز ۲۸۵۴ مگاوات اعلام کرد.
وی افزود: از اوایل شهریور ماه امسال بعد از گذراندن پیک مصرف علی رغم مشکلاتی همچون تامین منابع مالی و نقدینگی تمهیدات لازم جهت در مدار قرار گرفتن پروژه های جدید را در دستورکار قرار دادیم.
وی ضمن اعلام آمادگی برق منطقهای جهت حفظ و پایایی شبکه ها و خطوط برق در فصل زمستان پیش رو گفت: طبق پیشبینیهای قریب به صحت ، امسال، پاییز پربار و زمستان سختی را پیش رو داریم که باید در بخش های مختلف از جمله تولید و ذخایر سوخت دوم نیروگاهها،تمهیدات لازم صورت گیرد.
وی خطاب به مدیران شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: نقاط آسیب پذیر و خطوطی که نیازمند ترمیم و بازسازی هستند، مورد رسیدگی قرار گیرد تا زمستان را به خوبی سپری کنیم.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان در ادامه خاطرنشان کرد: شرکت برق منطقهای گیلان درحال حاضر حدود ۲۰ پروژه فعال و نیمه فعال در سطح استان گیلان در دست اجرا دارد که برخی از این پروژهها جز پروژههای بزرگ و ۱۸۰ پروژهای است که وزیر محترم آنها را تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه ۵ پروژه برق منطقه ای گیلان در بخش انتقال از جمله این پروژه ها بشمار می رود، تصریح کرد : پست۲۳۰ کیلوولت غرب رشت و خط چهار مداره رشت انزلی از پروژه هایی است که قرار است بخشی از حبس تولید نیروگاه پره سر را حل نماید.
وی اظهار داشت: پروژه خط چهار مدار ه در دو فاز تعریف شده است که عملیات اجرایی فاز اول این پروژه علی رغم مشکلاتی که داشته از آذر ماه سال گذشته آغاز شده و با توجه به شرایط جوی و بارندگیها و با توجه به اینکه اغلب پایههای ما در زمینهای کشاورزی و شالیزارها بوده و با سختی های زیادی مواجه بودیم اما توانستیم ۶۵ پایه از ۷۵ پایه را نصب کنیم که انشالله در دو هفته آینده به اتمام خواهد رسید و به مرحله سیم کشی میرسد.
وی در خصوص فاز دوم این پروژه گفت: پیمانکار بعد از انجام پروژه اتصالات پست غرب رشت ،عملیات اجرایی فاز دوم پروژه خط ۴ مداره را آغاز خواهد کرد.
داراب زاده تامین منابع مالی این دو پروژه را از محل بند« ز» «تبصره ۴ »ماده« ۵۶ » اعلام کرد .
وی با اشاره به روند کند پروژه مذکور به دلیل عدم تامین منابع مالی به موقع از سختی عملیات اجرایی این پروژه سخن گفت و افزود: کار در فاز دوم به دلیل عبور از مزارع صنوبر سخت تر است.
مدیر عامل برق منطقه ای گیلان گفت: فاز سوم این پروژه بعد از جانمایی که برای پست ۲۳۰ کیلوولت خواهیم داشت به سمت انزلی به اجرا در خواهد آمد.
داراب زاده همچنین از اقدامات همزمان شرکت برق منطقه ای گیلان در سایر نقاط استان جهت افزایش ظرفیت ترانس و تقویت خطوط خبرداد.
مدیر عامل برق منطقه ای گیلان در پایان در خصوص پست رضوانشهر گفت: در حال حاضر پست سیار در منطقه رضوانشهر نصب شده که با همین شرایط میتواند مشکل این منطقه را تا حدود ۴ الی ۵ سال حل نماید اما برای رفع کامل مشکل غرب استان گیلان باید پست دائمی در این منطقه از استان احداث شود.