تولید دستگاه خشک کن و برداشت گل گاوزبان توسط یک شرکت دانش بنیان گیلانی
همزمان جشنواره ملی گل گاوزبان از دستگاه خشک کن گل گاوزبان با فناوری امواج رادیویی برای اولین بار در دنیا رونمایی شد .
عباس رنجی مدیرعامل شرکت دانش بنیان پارسی گیل با بیان اینکه همواره فرآوری محصول گل گاوزبان در روند خشک کردن طولانی است و موادمغذی، رنگ آن از بین میرود و همچنین شاهد کپک زنی محصول هستیم، اقدام به تولید دستگاهی با فناوری امواج رادیویی نمودیم
وی ادامه داد: ظرفیت دستگاه ها از خشک کردن ۵ کیلوگرم تا ۳ تن گل گاوزبان تر میباشد و مدت زمان خشک شدن محصول کاهش چشمگیری دارد، مواد مغذی و رنگ تغییر نمیکند و چون فرایند خشک کردن در نسوج گل صورت میگیرد استریل شده و کپک نمیزند
مدیرعامل شرکت پارسی گیل در بخش دوم سخنانش به تجاری سازی دستگاهی دیگر برای حل مشکل گل گاوزبان کاران اشاره کرد و از تولید دستگاه برداشت گل گاوزبان خبر داد
رنجی گفت: این دو محصول تولیدی شرکت در دهه هشتاد موفق به کسب عنوان برترین اختراعات کشور و استان شده بودند و امروز پس از تغییرات و بروزرسانی های صورت گرفته برای تسهیل روند کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار میگیرند
شرکت دانش بنیان پارسی گیل در سه گروه ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات پزشکی و مدیریت پسماند شهری و روستایی محصول تولید و علاوه بر بازار داخل به بیش از ۱۲ کشور دنیا صادر میکند شد