پنجشنبه / ۳ آبان / ۱۴۰۳
×
پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحدهای تولیدی استان گیلان
  • آذر ۲۶, ۱۴۰۱
  • پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحدهای تولیدی استان گیلان

    مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،از پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی گیلان ، خبر داد.
    به گزارش خبرنگار ما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی، اظهار داشت ؛ کمبود ریزمغذی ها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذی ها شده است ، از این رو، یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فرآورده های لبنی با ویتامین D3 می باشد.

    لازم به ذکر است؛ غنی سازی، به معنای افزودن یک یا چند ماده ی مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت می باشد

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.